Voorbeeldcase Big Idea in 1 Day: Cees Wiegel herpositionering

Stelt u zich eens voor. Een brainstormsessie. Voor u op maat gemaakt.

Een samenwerking tussen reclame creatieven, u en uw personeel. Want die weten als het goed is hoe het bij jullie reilt en zeilt. Mensen met een visie over uw bedrijf, die gaan brainstormen om een knappe campagne te verzinnen die uw bedrijf een gezicht geeft.

Het kan nu.

Wij, Henk, Maarten en Soeniel zijn drie creatieven die dit doen via een nieuw construct: ‘Big Idea in 1 Day’

Wat doen wij.

StoryTailors houdt een brainstormsessie met u en/of uw personeel. Met als doel om aan het einde van de dag (ja, het duurt een dag en is best intensief) een ‘Big Idea’ te hebben.

What do you need to stand out from the crowd? One Big Idea!

Een Big Idea, het Grote Idee. Het kan een gedachte zijn of een filosofie dat alleen bij uw bedrijf past. Maar dan gevat in een mooie regel. Een regel waar we mee kunnen werken. En waar alle reclameuitingen onder passen. Als het ‘Big Idea’ eenmaal staat, dan kunnen we een keuze maken over welke media we gaan inzetten. Denk aan een printcampagne, radiocommercials, een animatie, een onlinecampagne of een bedrijfsfilm/commercial. Het kan alle kanten op. We hoeven het alleen maar te verzinnen.
Dat klinkt overigens makkelijker gezegd dan gedaan. Want ga er maar aan staan. Een bedrijf een gezicht geven. Of een gezicht verder helpen. Daarom is het belangrijk dat u en uw mensen betrokken zijn bij dit proces.

Voorafgaand aan de dag gaan we om tafel met u als opdrachtgever. We vragen u het hemd van het lijf. Over uw personeel en uw bedrijf, over uw wensen en visie, waar u tegenaan loopt, wat uw doelstelling is met betrekking tot het Big Idea in 1 Day, the do's en don'ts met betrekking tot de idee-ontwikkeling, etc. Dit alles nemen wij mee, zodat wij op de dag zelf goed voorbereid samen met u aan de slag kunnen.  
ceeswiegel_2

Waarom een Big Idea in 1 Day? What's in It for me?

  1. Zorg dat alle beslissers met de neus dezelfde kant op komen te staan als het gaat om besluitvorming binnen uw bedrijf
  2. Het is tijds- en kosten efficiënt: doordat wij u ideeën stroomlijnen en u erover beslist creëren we cultuur waarin snel beslissingen kunnen worden gemaakt. Geen ellenlange mails heen en weer. Iedereen bij elkaar. 1 dag. Met als uitkomst: Minimaal 1 Big Idea, naderhand uitgewerkt naar een champagneplan, waarmee uw organisatie écht verder kan!
  3. Dankzij de aanwezigheid van 3 deskundige professionals om te inspireren, te stroomlijnen, te reflecteren en wakker te schudden, haalt u het maximale uit uzelf, uw personeel en uit deze inspirerende dag
 

Wat levert het u op?

  1. Een Big Idea (overkoepelend idee), waarmee u écht verder kunt
  2. Naderhand door ons uitgewerkt in een stappenplan voor een campagne
  3. Zorg dat de neuzen van u en uw beslissers dezelfde kant op komen te staan
  4. Een inspirerende dag voor uw team. Effectief in het kader van teambuilding
  5. Een visueel verslag van deze dag (Live getekend)
  6. Een registratie film van de dag
  7. En dat allemaal op één dag
ceeswiegel_5

Dit alles onder de specialistische leiding van Soeniel Balak, gevierd Art Director, Maarten Kersten creatieve Live Tekenaar, en Henk Raam, de doelgerichte filmmaker en documentator van deze dag.

Als u interesse heeft voor een brainstormsessie met ‘Big Idea in 1 Day’, neem dan contact op met Henk Raam 06 26 52 22 98 of Maarten Kersten 06 27 52 80 20