Met onze unieke aanpak helpt StoryTailors uw organisatie aan een perfect passende bedrijfsfilm, uitleganimatie of visualisatie!

Verhalen raken en blijven hangen. Vertel het verhaal van uw bedrijf met een bedrijfsfilm of uitleganimatie en uw doelgroep begrijpt binnen 1 minuut wat u doet. Wij maken van elk verhaal een perfecte uitleganimatie of een boeiende bedrijfsfilm. Passend bij de doelgroep. Zodat uw doelgroep bewust voor u kiest.
Wij werken voor uiteenlopende klanten. Van de lokale pizzabakker tot organisaties als Adidas, het Erasmus MC en de Rijksoverheid. Benieuwd wat StoryTailors voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Unieke aanpak

Wij inspireren, stroomlijnen, reflecteren en schudden wakker zodat u het maximale uit uzelf, uw personeel en onze unieke workshop haalt.


Creatieve workshop met concreet resultaat

We gaan samen aan de slag. StoryTailors daagt u uit en denkt met u mee om de kernboodschap boven tafel te krijgen. Wat onderscheidt u van de rest? Welk verhaal moet er verteld worden? Welke media-kanalen kunnen het best worden ingezet? Alles is mogelijk, en voor alle richtingen is een workshop het ideale startpunt.

Vast onderdeel van alles wat wij doen

Visueel denken is een oerfunctie van onze hersenen en kan worden toegepast om informatie te ordenen, denkkracht te vergroten en communicatie te verbeteren. Wij geloven dat de juiste inzet van visueel denken leidt tot nieuwe inzichten binnen organisaties.

De kracht van visueel denken

StoryTailors maakt de communicatie binnen organisaties efficiënter. Complexe thema’s die binnen organisaties spelen worden inzichtelijker door de inzet van visueel denken. En oplossingen worden concreter. We willen mensen zélf het grotere plaatje te laten zien. Door samen met klanten te visualiseren, helpen we ze een betere versie van hun organisatie te ontwikkelen. Dat doen we door het begeleiden van adviestrajecten, geven van workshops en trainingen en visueel notuleren tijdens bijeenkomsten.

Wij begeleiden het creatieve proces. En daarvoor trekken wij alles uit de kast: meters behangpapier, dikke stiften, warming ups, zwarte koffie, brainstormtechnieken, psychologie van de koude grond en onze tomeloze energie en onmetelijke vindingrijkheid. Het kost de ene keer wat meer tijd en inspanning dan de andere keer, maar het levert altijd op en is onontbeerlijk. Zonder voorbereidende creatieve workshop geen perfect passend resultaat. Daarom is het vast onderdeel van alles wat wij doen.
Maarten-aan-het-werk

Wat levert het u op?

  • Een stevige basis voor een bedrijfsfilm, uitleganimatie of visualisatie waarmee succes gegarandeerd is
  • Een kernboodschap waarmee u verder kunt
  • Alle neuzen - van u en uw beslissers, maar ook de onzen - dezelfde kant op
  • Heldere missie en visie, de punten staan weer op de i. Wat iedereen wel min of meer wist, staat nu netjes op papier én in het geheugen
  • Het proces zal merkbaar soepeler verlopen: besparing van tijd en geld
  • De beste voorbereiding op een perfect passende bedrijfsfilm, uitleganimatie, infographic of eigenlijke elke volgende stap

Ons team

Henk Raam

Animator / Editor

+31 (0) 6 2652 2298


Het doel van werken? Voor Henk is het simpel. Hij is goed in wat hij doet. En wil gewoon nog veel beter worden. Hij is enthousiast, leergierig en ambitieus.

Henk is bij StoryTailors verantwoordelijk voor het film- edit- en animeerwerk. Tevens is hij mede-oprichter van StoryTailors.

Richard Meijer

Online marketeer / Relatiebeheerder

+31 (0) 620 350 302


Door het inzetten bij onze opdrachtgevers van o.a. zoekmachine optimalisatie, Google ads, Facebook marketing, Instagram marketing, LinkedIn marketing, en Website optimalisatie, zorgt hij voor de conversie van onze producties naar: resultaat. Hij is dan ook onze Conversie Koning.

Richard is partner van StoryTailors.

Cas de Beer

Editor & Animator


Bij Cas zit het filmen en editten in de vingers en is hier mede verantwoordelijk voor.

Een talent met oog voor detail waar wij heel blij mee zijn!

Guy-Georges Trigallez

Concept


Guy is onze concept man. Hij bedenkt slimme haakjes om je verhaal nog beter bij de kijker te laten landen.


Maarten Kersten

Illustrator en verhalenmaker

+31 (0) 627 528 020 

Organisaties die u voorgingen