parallax background

Met een animatie of bedrijfsfilm komt uw verhaal direct binnen


Verhalen raken en blijven hangen. Vertel het verhaal van uw bedrijf met een bedrijfsfilm of uitleganimatie en uw doelgroep begrijpt binnen 1 minuut wat u doet.

Unieke aanpak


Wat we ook maken, een bedrijfsfilm, uitleganimatie of visualisatie, eerst gaan we met u aan de slag voor een intensieve brainstorm. In deze creatieve workshop trekken we alles uit de kast om uw boodschap boven tafel te krijgen.

Organisaties die u voorgingen • Onze ervaring met StoryTailors is ronduit geweldig geweest, en we willen graag onze waardering uitspreken voor het werk dat ze hebben geleverd bij het ontwikkelen van animaties en templates die naadloos aansluiten bij onze huisstijl. Als bedrijf hebben we veel samengewerkt met verschillende creatieve bureaus, maar de ervaring met StoryTailors is zonder twijfel een van de meest positieve en verfrissende tot nu toe. Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat StoryTailors zich volledig inzette om onze visie te begrijpen en wat we wilden bereiken met onze animaties en templates. Het resultaat was een perfecte weerspiegeling van onze huisstijl en merkidentiteit. En, ze stonden altijd open voor onze feedback en werkten nauw met ons samen om ervoor te zorgen dat we volledig tevreden waren met het eindresultaat.
 • We zijn erg blij met StoryTailors. Ze hebben voor Stichting Sint Jacob een bijzondere animatiestijl gecreëerd en onze missie en kernwaarden helder vertaald in een animatie. Gedurende het proces toonden ze geduld en bleven ze toegewijd aan het perfectioneren van ons verhaal. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze buitengewoon creatief en professioneel zijn.
 • Voor een activatie campagne stonden wij onder grote tijdsdruk. StoryTailors heeft ons in dit proces enorm geholpen. We zijn op hun advies gestart met een door hen georganiseerde workshop (inclusief heerlijk vers fruit), waardoor wij intern beter in staat waren om vooraf de koers te bepalen. Ook hebben wij tijdwinst geboekt door tijdens de workshop al lastige vraagstukken te beantwoorden. Het team is toegankelijk, communicatie gaat in korte lijnen en de hele productie was tot in de puntjes geregeld. Absoluut voor herhaling vatbaar!
  Sylvia van den Donker - Hoya Vision Care
  Brand Manager
 • We have worked with Henk from StoryTailors for our adidas eCom video. It has been well received by the SVP in Europe and Globally. It was a super great working experience with Henk, he always thinks along with your problem, very creative, flexible and high quality standard. Highly recommended!
  Shally Luo - adidas
  Senior Marketing Manager
 • Al jaren werken we graag samen met Storytailors. Waarom? Ze vertalen ingewikkelde materie naar aansprekend beeldmateriaal en helpen ons zo om via animatie of film goede verhalen te vertellen aan onze doelgroepen. Ze zijn creatief, weten vaak te verrassen, reageren snel en hebben ongekende service. Ze pakken snel de hoofdlijn maar houden oog voor detail.
  Esther Muusse - Dijklander ziekenhuis
  Manager Marketing en Communicatie