fbpx

Accor OneTeam

Accor Hotels

 

Welkom in de wereld van OneTechTeam, waar verandering de enige constante is en innovatie succes bepaalt. Bij StoryTailors, uw vertrouwde animatiestudio, brengen we de transformatie van Accor's IT-afdeling naar een naadloos geïntegreerd #onetechteam tot leven.

In een snel evoluerende wereld heeft Accor's IT-strategie een duidelijke upgrade ondergaan. Eens afzonderlijke entiteiten smelten nu samen tot een krachtig geheel. Flexibiliteit en snelheid zijn de nieuwe pijlers van succes. Als één team reageren ze niet alleen sneller, maar werken ze ook dieper samen en vinden ze betere oplossingen. Het resultaat? Ongeëvenaarde gastvrijheid voor degenen in Accor-hotels.

Bij StoryTailors hebben we deze evolutie vastgelegd en de essentie van OneTechTeam gevangen in meesterlijke animatie. De samensmelting van 3D-technieken en vertrouwde 2D-visuals creëert een dynamische en elegante esthetiek. Onze animatie belichaamt de diepgaande verandering, terwijl de vertrouwde 2D-stijl vertrouwdheid toevoegt.

Met trots presenteren we onze interpretatie van Accor's sprong naar #onetechteam. Deze animatie is een visueel spektakel en een verhaal van samenwerking en vooruitgang. Ervaar de transformatie op meeslepende wijze. Het is een eer om deel uit te maken van deze reis en de boodschap van eenheid en innovatie binnen Accor en daarbuiten te verspreiden.

Bij StoryTailors geloven we in de kracht van verhalen vertellen. Met OneTechTeam omarmen we verandering. Dus ontspan en laat u meevoeren door de wereld van OneTechTeam - waar de toekomst wordt geschreven door samenwerking, flexibiliteit en bovenal, gastvrijheid.

 

Ook interesse in een gave video?

Neem contact met ons op

Henk Raam
henk@storytailors.nl
0626 522 298