fbpx

Feadship Flyover Masterpieces

Feadship / EpicBranding

 

Met trots presenteren wij onze nieuwste creatie voor een vooraanstaande Nederlandse jachtbouwer. Aan ons de taak om een volledig nieuw virtueel gebouw tot leven te wekken, dat dient als galerij voor de nieuwste superjachten. Bezoekers worden uitgenodigd om interactief rijke achtergrondinformatie te verkennen en de nieuwste superjachten van dichtbij te bewonderen. Met een meeslepende omgeving die tot in het kleinste detail is nagebootst, streven we naar fotorealisme om de werkelijkheid zo nauwkeurig mogelijk te benaderen!

 

3D Animatie met Fotorealisme
Om dit project te realiseren, hebben we verschillende geavanceerde animatietechnieken toegepast die fotorealisme mogelijk maken. Deze technieken omvatten onder andere:

 

HDR-wereld voor Realistisch Licht
Dankzij het gebruik van een High Dynamic Range (HDR) omgeving kunnen we realistisch licht simuleren, waardoor het virtuele gebouw en de tentoongestelde superjachten tot leven komen in een natuurlijke, heldere gloed.

Realistische Wolken
Onze 3D-animatie bevat realistische wolkenformaties die de lucht boven het gebouw sieren, waardoor de virtuele ervaring nog indrukwekkender wordt.

Watersimulatie
Met nauwkeurige watersimulatie zien bezoekers niet alleen het gebouw en de jachten boven water, maar ook hun reflecties in het kabbelende water, wat een extra dimensie van realisme toevoegt.

Natuurgetrouwe Texturen en Materialen
Elk detail, van het glinsterende roestvrij staal tot de houtafwerking van het gebouw, wordt met zorg en precisie gereproduceerd dankzij natuurgetrouwe texturen en materialen.

Dit project is een eerbetoon aan innovatie en vakmanschap, waarbij we grenzen hebben verlegd om een virtuele ervaring te creëren die de werkelijkheid evenaart.

Ook interesse in een animatie?

Neem contact met ons op

Henk Raam
henk@storytailors.nl
0626 522 298