fbpx

 

Comfort Hotels introductievideo

Choice Hotels / EpicBranding

 

Ontdek onze nieuwste productie in onze portfolio "The Energy of Color".

Bij Comfort Hotels draait alles om het unieke gebruik van kleur in hun hotelconcept, en onze introductievideo legt perfect de essentie van hun merk vast.

Dit project was buitengewoon inspirerend voor ons omdat we na de opnames veel creatieve vrijheid hadden in de post-productie. Hier konden we visuele effecten toepassen om kleurrijk leven in het geheel te blazen.

Bekijk "The Energy of Color" en laat u betoveren door de levendige tinten die Comfort Hotels kenmerken.

 

Merkpropositie

Through the use of vibrant colors we produce inspiring and energizing casual spaces for socializing, relaxing, sleeping and working.

 

Videoconcept

In een grijze en kleurloze hotelkamer wordt met behulp van dans en aanrakingen door een Comfort Hotels medewerker kleur en levendigheid toegevoegd. Een perfecte uitdrukking van de merkpropositie van Comfort Hotels. Deze transformatie weerspiegelt het inspirerende en energieke karakter van Comfort Hotels' ruimtes, waar gasten samenkomen, ontspannen, werken en slapen, omringd door levendige kleuren en comfort.

 

Visual Effects

We hebben bewust gekozen voor een unieke aanpak in deze productie. Tijdens de opname hebben we de set ingericht met kleurrijke assets. Vervolgens, in de post-productie, hebben we deze kleuren verwijderd en met behulp van de geavanceerde 'magic mask' technieken van Blackmagic Davinci Resolve de danseres losgemaakt van de achtergrond. Zo hebben we met behulp van Blackmagic Fusion de kleuren van de hotelkamer weer tot leven gebracht, geheel los van de danseres.

 

Behind the scenes

 

Moving storyboard

Ook interesse in een animatie?

Neem contact met ons op

Henk Raam
henk@storytailors.nl
0626 522 298