Uitleganimaties, Films, Visuele verslagen, Infographics, Adviestrajecten

Uw zorgorganisatie
ontzorgd!

Complexe thema’s die binnen zorgorganisaties spelen, worden inzichtelijker door de inzet van visueel denken. Dit doen wij in de vorm van Uitleganimaties, Films en Visuele Notulen (een live getekend visueel verslag).

Met onze specialistische aanpak en kennis van de zorgsector, werken we doorlopend voor organisaties als het Erasmus MC, IJsselland ziekenhuis, Dijklander Ziekenhuis, GGD's of de Rijksoverheid. We werken met uiteenlopende thema's. Denk aan gezamenlijke besluitvorming, Zinnige Zorg of een uitleg over het nieuwe EPD. Met duidelijke communicatie en heldere beeldtaal leggen we uit en laten we mensen het grotere plaatje zien.

Bekijk hiernaast een kort overzicht van relevante projecten.

Case voorbeelden

Hieronder lichten we drie cases uit. Klik op een plaatje om naar de pagina te gaan.

  Hoe ontzorgen we uw zorgorganisatie?  Door onze jarenlange ervaring kennen we de zorgsector van binnen en zijn we ook voor uw organisatie de aangewezen partij als het gaat om het ontzorgen van uw visuele communicatie, zowel intern als extern.

  We zijn preferred supplier voor het Erasmus MC op het gebied van Uitleganimaties en Films. Voor het Westfriesgasthuis werken we al jarenlang aan al hun visuele communicatie richting patiënten en medewerkers, ondersteunen we trajecten met onze visuele werkwijze en zijn we onlangs betrokken bij de uitvoering van de huisstijl voor hun gefuseerde ziekenhuis, het Dijklander Ziekenhuis. Voor GGD's en de Rijksoverheid hebben we ons ingezet voor de promotie van diverse programma's.

  Hebben we u interesse gewekt? Bel even met Henk Raam, via 0626 522 298 / 0229 - 317 056 of vul ons contactformulier in via onderstaande knop.


  Organisaties die u voorgingen  Esther Muusse (Dijklander Ziekenhuis) over StoryTailors:

  Al jaren werken we samen met Storytailors. Waarom? Ze vertalen ingewikkelde materie naar aansprekend beeldmateriaal en helpen ons zo om via animatie of film goede verhalen te vertellen aan onze doelgroepen. Ze zijn creatief, weten vaak te verrassen, reageren snel en hebben ongekende service. Ze pakken snel de hoofdlijn maar houden oog voor detail.

  Esther Muusse, Manager marketing & communicatie bij het Dijklander Ziekenhuis