Vertel uw verhaal met een bedrijfsfilm.

Met een bedrijfsfilm krijgt uw doelgroep snel een indrukwekkend en kloppend beeld van uw bedrijf. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat we de kern te pakken krijgen en uw boodschap naadloos vertalen naar een bedrijfsfilm die perfect bij u en uw doelgroep past. Onze bedrijfsfilms zijn altijd maatwerk.

Deze bedrijfsfilms maakten we eerder

Hoya EnRoute

ABS bedrijfsfilm

Westfriesgasthuis Mantelzorgbalie

Hoya HVS commercial

Uw bedrijf perfect in beeld

Story Tailors maakt samen met u de best passende bedrijfsfilm. We gaan altijd eerst met elkaar om de tafel. U met uw verhaal, visie, missie, producten en diensten, wij met onze creativiteit, originaliteit en technische kennis. Samen komen we tot de kern en krijgen de boodschap die u wilt vertellen helder. Met onze unieke aanpak maken we samen een stevige basis voor een bedrijfsfilm waarmee succes gegarandeerd is.

StoryTailors heeft jarenlange ervaring met het maken van films en commercials voor grote en kleine merken.

De filmproductie bestaat uit één of meerdere dagdelen. We werken altijd samen met experts op het gebied van licht, regie, make-up & visagie, styling en wat er verder nodig is.

Elke bedrijfsfilm vraagt om een unieke aanpak.

Wij laten ons niet verrassen tijdens het animeren maar willen van tevoren exact weten wat we in beeld gaan brengen, en vooral waarom. Het filteren van uw wensen doen wij middels een voorbereidende creatieve workshop met u en uw team. Door gebruik te maken van de expertise in uw bedrijf wordt bovendien ieders kennis optimaal benut.