fbpx

StoryTailors is een coöperatie!

Als ondernemers zijn we altijd bezig. Met het maken van mooie creaties voor onze klanten, maar ook met ondernemen. En wat dat laatste betreft was de tijd rijp voor een volgende stap. We werken regelmatig samen met andere ondernemers en ZZP’ers. Art-directors, copywriters, illustrators, editors, animators en andere creatieve specialisten die net als wij gedreven zijn om iets moois neer te zetten. Ieder op zijn eigen vakgebied. We vullen elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven.

Coöperatie

Een goede samenwerking heeft een vorm, een structuur nodig. Dat zorgt voor duidelijkheid en zekerheid, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn en de neuzen dezelfde kant op staan. Daarom hebben we een coöperatie opgericht. Sinds juni 2017 zijn we StoryTailors coöperatie U.A. (Uitgesloten Aansprakelijkheid). We werken nu officieel samen met andere creatievelingen onder één naam. Op deze manier blijft iedereen gewoon zelfstandig ondernemer én is onderdeel van een groter geheel. Voor ons heeft dat een aantal voordelen, maar voor onze klanten ook!

Voordelen voor onze klanten

Onze inspanning blijft hetzelfde: de volle honderd procent. Daarnaast kunnen we ons profileren als een groter bedrijf en dat heeft zo z’n voordelen voor de klant:

  • Keuze uit veel professionals → dus altijd de juiste man of vrouw voor de klus
  • Direct contact met de uitvoerende professional → voorkomt ruis en scheelt tijd en fouten
  • Eerlijkere prijs want minder overhead
  • Méér zekerheid dat de klus op tijd geklaard wordt → vervanging bij ziekte of extra ondersteuning als het nodig is

Plezierige kwaliteit

Even voor de goede orde: het gaat ons nog steeds om de kwaliteit, niet om de winst. We zijn niet ineens een super commercieel bedrijf geworden. Natuurlijk zijn we overtuigd van onze toegevoegde waarde en daar mag best iets goeds tegenover staan. Maar het plezier van het creëren en een sterk eindresultaat staan bovenaan! Bekijk gerust ons werk en oordeel zelf.

Klaar voor een onuitwisbare indruk? Wij helpen je graag met het verbeelden van jouw verhaal! Neem contact op met ons…

Comments are closed.