fbpx

Uitleganimatie: Subsidie Watertappunten

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Jongeren op Gezond Gewicht, Gezonde School

Binnen het kader van de subsidieregeling Watertappunten, uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport door Gezonde School, JOGG en het Voedingscentrum, zijn er tussen eind 2019 en eind 2021 honderden watertappunten gerealiseerd op scholen. Het doel was eenvoudig: het aanmoedigen van leerlingen en studenten om kraanwater te drinken als een gezonde en duurzame dorstlesser.

Scholen over het hele land hebben samengewerkt om meer dan 1000 van deze watertappunten te realiseren. Deze initiatieven benadrukken onze inspanningen om gezondere en duurzamere drinkgewoonten te bevorderen.

StoryTailors, als animatiestudio, kreeg de opdracht om een uitleganimatie te maken om de doelgroep te tonen hoe zij ook zo'n watertappunt kunnen realiseren. Onze animatie belicht de essentiële stappen en procedures op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Met dit project willen we niet alleen de realisatie van watertappunten in de schijnwerpers zetten, maar ook het belang van gezondheid en duurzaamheid benadrukken. We zijn er trots op dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit initiatief en hopen dat onze animatie zal bijdragen aan een groter bewustzijn en meer betrokkenheid bij het stimuleren van gezonde keuzes.

We hebben onze dorst naar gezondheid gelest, en streven naar een wereld waar kraanwater de vanzelfsprekende en gezonde keuze is. Bekijk onze animatie om te begrijpen hoe u kunt bijdragen aan een gezondere en duurzamere toekomst.


Bekijk de website op Gezonde School

Ook interesse in een gave video?

Neem contact met ons op

Henk Raam
henk@storytailors.nl
0626 522 298